19 October 2010

Perlawanan Bola Sepak QIT Pengkalan Chepa

,
Perlawanan bola sepak di antara sekolah-sekolah rendah peringkat QI Pengkalan Chepa telah diadakan pada petang 28 & 29 Mac 2010. SK. Kem Pengkalan Chepa telah dipilih untuk menjadi tuan rumah perlawanan tersebut.

Perlawanan yang berlangsung selama dua petang itu telah dapat mencungkil dan melahirkan bakat-bakat baru yang mampu menjadi pelapis skuad negara suatu hari nanti sekiranya diberi peluang.

Kesemua pasukan menunjukkan semangat kesukanan yang tinggi walaupun masing-masing inginkan kemenangan dan seterusnya menjadi johan. Di antara pasukan-pasukan yang mengambil bahagian ialah SK. Kem Pengkalan Chepa selaku tuan rumah, SK. Dato’ Hasyim I, SK. Dato’ Hasyim II, SK. Tanjung Mas, SK. Pengkalan Chepa, SK. Kemumin, SK. Panji, SK. Sabak, SK. Demit Dua, SK. Seri Chempaka, SK. Parang Puting

Dalam perlawanan tersebut SK. Dato’ Hasyim I telah muncul sebagai Johan setelah mengalahkan pasukan SK. Tanjung Mas dengan dua jaringan tanpa balas (2-0). Pasukan tuan rumah hanya mampu sampai keperingkat suku akhir setelah tewas kepada SK. Tanjung Mas (2-0).

Sedutan Perlawanan Akhir Antara Pasukan
SK. Dato’ Hasyim I & SK. Tanjung MasSemoga di tahun hadapan kita akan dapat melihat lagi aksi-aksi yang lebih lincah dan pasukan yang lebih mantap untuk memeriahkan lagi acara perlawanan bola sepak ini.

0 comments to “Perlawanan Bola Sepak QIT Pengkalan Chepa”

Post a Comment

 

Sk. Kem Peng. Chepa Copyright © 2013 -- Template ini disunting oleh: Wan Ruhisham Wan Ibrahim -- Powered by Hisham SK Kem